Despre noi

Medicalio a fost fondat in anul 2006 in Constanta si a devenit cu rapiditate recunoscut pentru gama diversificata de produse de tehnica medicala si ortopedice, dar si pentru seriozitate, profesionalism si preturi accesibile. 

Aceast proiect a fost lansat in dorinta de a oferi o gama cat mai variata de produse de calitate recunoscute pe piata pe plan international ce se supun celor mai inalte standarde de calitate si siguranta, pentru ca dumneavoastra si cei dragi sa aveti parte de cea mai buna ingrijire posibila.

Echipa Medicalio va sta la dispozitie atat telefonic, e-mail cat si in mod direct vizitandu-ne in unul dintre magazine noastre din Constanta si Bucuresti pentru a va ajuta sa gasiti cele mai bune solutii si produse valabile in functie de necesitatile dumneavoastra.

Suntem in permanenta la curent cu cele mai noi solutii si produse lansate pe piata in special ce se adreseaza pacientilor cu deficiente locomotorii, boli cronice, aflati in perioada de recuperare sau ce sufera de accidentari si nu in ultimul rand celor ce doresc sa duca o viata mai buna prin asigurarea unui comfort propriu cat mai ridicat.

Gama noastra de produse pentru tehnica medicala include si urmatoarele:

  • Suporturi Ortopedice si Orteze Medicale precum: orteze de brat, orteze lombare, talonete ortopedice, orteze de picior, orteze cervicale, flexoare pentru recuperare 
  • Produse ce ajuta mobilitatea si deplasarea precum: bastoane medicale, carje medicale ortopedice, suporturi pentru spate, cadre de mers, pedaliere ortopedice, precum si diverse suporturi pentru baie
  • Aparatura medicala precum: aspiratoare chirurgicale, aparate de oxigenoterapie, termometre medicale, stetoscoape, diverse monitoare pentru masurarea functiilor vitale impreuna cu o gama variata de instrumente chirurgicale si nu numai.
  • Echipamente medicale ce includ imbracaminte medicala si incaltaminte ortopedica atat pentru copii cat si pentru adulti si nu in ultimul rand o gama foarte variata de ciorapi compresivi. 

Va asteptam sa ne cunoastem in magazinele din Constanta situat pe Bulevardul Mircea Cel Batran, Nr. 147, Bloc TD3C – Parter dar si in cel din Bucuresti la adresa Soseaua Stefan Cel Mare, Nr. 52, Bloc 36A – Parter, Sectorul 2 Bucuresti. 

Produsul a fost adaugat in cos.
0 produse - 0,00 lei