Termeni si Conditii

Acești Termeni și Condiții se aplică utilizării site-ului web Medicalio.ro și, accesând site-ul nostru web și/sau plasând o comandă la noi, sunteți de acord să respectați Termenii și condițiile prezentate mai jos. Dacă nu sunteți de acord să respectați acești Termeni și Condiții, nu veți putea face o achiziție de pe site-ul nostru. Dacă aveți întrebări despre Termenii și condițiile noastre, vă rugăm să contactați echipa noastră online prin e-mail sau să ne sunați la el: +40 744 365 943 între orele 09:00 și 17:00, de Luni până Vineri.
Community-verified icon
Acest site web este deținut și operat de Tehno Med Liz SRL, care comercializează sub numele de Medicalio. Dacă aveți sugestii sau comentarii sau dacă aveți nevoie să ne contactați, vă rugăm să ne trimiteți un e-mail sau să folosiți detaliile de mai jos.
  • Tehno Med Liz SRL
  • CUI: 18269320
  • Nr. Rec. Com.:J13/24/2006
  • Tel: +40 744 365 943
  • Adresa Corespondenta: Str. Mircea cel Batran, Nr. 147, Bloc TD3C, Scara B, Apartament 33, Constanta
Această secțiune (împreună cu documentele la care se face referire) explică Termenii și condițiile în baza cărora vă furnizăm oricare dintre produsele (Produse) enumerate pe site-ul nostru web www.medicalio.ro (site-ul nostru web). Vă rugăm să citiți cu atenție acești Termeni și condiții înainte de a comanda orice produse de pe site-ul nostru. Ar trebui să înțelegeți că, comandând oricare dintre produsele noastre, sunteți de acord să respectați acești Termeni și condiții.

Ar trebui să imprimați o copie a acestor Termeni și condiții pentru referință ulterioară.

Dacă refuzați să acceptați acești Termeni și Condiții, nu veți putea comanda niciun produs de pe site-ul nostru.

1) Informații despre noi

www.medicalio.ro este un site web operat de Tehno Med Liz SRL (comercializat sub numele de Medicalrio (noi). Suntem înregistrați în Romania Nr. Rec. Com.:J13/24/2006 cu adresa de corespondenta Str. Mircea cel Batran, Nr. 147, Bloc TD3C, Scara B, Apartament 33, Constanta.


2) Disponibilitatea serviciului

2.1) Site-ul nostru web este disponibil pentru utilizare de către persoane rezidente numai în țările enumerate pe site-ul nostru.

2.2) Ne rezervăm dreptul de a adăuga în orice moment pentru a elimina sau a modifica în alt mod țările enumerate pe site-ul nostru.

3) Statutul dvs

Prin plasarea unei comenzi prin intermediul site-ului nostru web, garantați că:

3.1) Sunteți în măsură legal să încheiați contracte obligatorii; și

3.2) Ai cel puțin 18 ani

4) Cum se formează contractul între dumneavoastră și noi

4.1) După plasarea unei comenzi, veți primi un e-mail de la noi în care vă confirmăm că am primit comanda dumneavoastră. Vă rugăm să rețineți că acest lucru nu înseamnă că comanda dumneavoastră a fost acceptată. Comanda dumneavoastră constituie o ofertă pentru noi de a cumpăra un Produs. Toate comenzile sunt supuse acceptării de către noi și vă vom confirma această acceptare prin trimiterea unui e-mail care conține informații despre curier sau livrare care confirmă că produsul a fost expediat (Confirmarea de expediere). Contractul dintre noi (Contract) se va încheia numai atunci când vă vom trimite Confirmarea de Expediere care conține aceste detalii.

4.2) Contractul se va referi numai la acele Produse a căror expediere am confirmat-o în Confirmarea de Expediere. Nu vom fi obligați să furnizăm alte Produse, care ar putea fi făcut parte din comanda dumneavoastră până când expedierea acestor Produse nu va fi confirmată într-o Confirmare de expediere separată.

5) Statutul nostru

5.1) Putem furniza, de asemenea, link-uri pe site-ul nostru web către site-urile altor companii, indiferent dacă sunt sau nu afiliate cu noi. Nu ne putem angaja că produsele pe care le achiziționați de la terți vânzători prin intermediul site-ului nostru web sau de la companii către al căror site le-am furnizat un link pe site-ul nostru web vor fi de o calitate satisfăcătoare, iar orice astfel de garanții sunt declinate în mod absolut de către noi. Această clauză de declinare a răspunderii nu afectează drepturile dumneavoastră statutare împotriva vânzătorului terț. Vă vom anunța atunci când o terță parte este implicată într-o tranzacție și este posibil să dezvăluim informațiile despre client legate de tranzacția respectivă vânzătorului terț.

6) Drepturile consumatorilor

6.1) Dacă contractați în calitate de consumator, puteți anula un Contract în orice moment în termen de 14 zile lucrătoare, începând cu ziua după primirea Produselor (sau dacă sunt colectate de către client sau agentul acestuia - începând cu ziua următoare bunurilor). sunt declarate ca fiind gata de colectare). În acest caz, veți primi o rambursare integrală a prețului plătit pentru Produse, în conformitate cu politica noastră de rambursări stabilită în clauza 10 de mai jos.

6.2) Pentru a anula un Contract, trebuie să ne informați în scris în termen de 14 zile. De asemenea, trebuie să ne returnați produsul (produsele) în termen de 30 de zile, în aceeași stare în care le-ați primit, inclusiv toate ambalajele originale, și pe propriile cheltuieli și riscuri. Aveți obligația legală de a avea grijă rezonabilă de produse în timp ce acestea sunt în posesia dumneavoastră. Dacă nu respectați această obligație, este posibil să avem un drept de acțiune împotriva dumneavoastră pentru despăgubiri.

6.3) Detaliile acestui drept statutar și o explicație a modului de exercitare a acestuia sunt furnizate în Confirmarea de expediere. Această prevedere nu afectează drepturile dumneavoastră statutare.

7) Disponibilitate și livrare

7.1) Comanda dumneavoastră va fi onorată până la data de livrare stabilită în Confirmarea de expediere sau, dacă nu este specificată nicio dată de livrare, atunci într-un timp rezonabil de la data Confirmării de expediere. Ne propunem să expediem mărfurile în stoc în termen de două zile lucrătoare de la primirea comenzii.

7.2) Livrarea se face la o adresă din Romania sau orice alta tara ce apartine Uniunii Europene unde este cazul (nu la un număr de căsuță poștală) prin curier sau, pentru articole mici, prin poștă. În cazul în care mărfurile sunt trimise prin curier, este o cerință a curierului ca livrarea mărfurilor să fie semnată de un adult cu vârsta peste 18 ani. Puteți desemna o adresă alternativă pentru livrare.

7.3) Livrarea către o adresă din afara teritoriului Romaniei va fi efectuată de curierul nostru nominalizat și se va face în conformitate cu cerințele normale de livrare ale curierului. Veți fi informat cu privire la detaliile de livrare și costurile înainte de expedierea comenzii unde este cazul.

7.4) Trebuie să ne informați cu privire la orice nelivrare a mărfurilor în termen de două zile lucrătoare de la expediere la adresele din Romania sau în termen de cinci zile lucrătoare de la expedierea către adrese de peste hotare.

7.5) Din când în când întârzierile în livrare sunt inevitabile din cauza indisponibilității produselor. Dacă nu putem livra mărfurile comandate de dumneavoastră, vă vom anunța și, cu acordul dumneavoastră, vom furniza sau livra un produs substituit sau vom rambursa banii plătiți pentru astfel de bunuri.

7.6) Din când în când, specificațiile produsului de la un producător se pot schimba. În astfel de circumstanțe, vom face tot posibilul să vă oferim o alternativă similară. Toate dimensiunile și dimensiunile sunt aproximative și sunt conform specificațiilor producătorului. Nu ne asumăm nicio răspundere pentru inexactitate sau altfel în legătură cu orice specificații sau măsurători furnizate de un producător sau de o altă parte terță.

8) Risc și titlu

8.1) Veți deveni proprietarul bunurilor și veți deveni responsabil pentru riscul de pierdere sau deteriorare la livrare.

9) Preț și plată

9.1) Prețul oricăror produse va fi cel cotat pe site-ul nostru din când în când, cu excepția cazurilor de eroare evidentă.

9.2) Aceste prețuri includ TVA, dar exclud costurile de livrare, care se vor adăuga la suma totală datorată. În cazul în care TVA-ul nu este aplicabil, acesta va fi rambursat la punctul de expediere a bunurilor.

9.3) Prețurile pot fi modificate în orice moment, dar modificările nu vor afecta comenzile pentru care v-am trimis deja o Confirmare de expediere.

9.4) Site-ul nostru web conține un număr mare de Produse și este întotdeauna posibil ca, în ciuda eforturilor noastre, unele dintre Produsele enumerate pe site-ul nostru să aibă prețuri incorect. În mod normal, vom verifica prețurile ca parte a procedurilor noastre de expediere, astfel încât, în cazul în care prețul corect al unui Produs este mai mic decât prețul declarat, vom percepe suma mai mică atunci când vă expediem Produsul. Dacă prețul corect al unui Produs este mai mare decât prețul declarat pe site-ul nostru web, la discreția noastră, vă vom percepe prețul mai mic sau vă vom contacta pentru instrucțiuni înainte de a expedia Produsul.

10.1) Când ne returnați un Produs:

Dacă ați anulat Contractul dintre noi în perioada de 14 zile (a se vedea clauza 6.1), vom procesa rambursarea care vi se cuvine cât mai curând posibil, în orice caz, în termen de 14 zile de la data în care ați notificat. a anulării dvs. În acest caz, vă vom rambursa integral prețul produsului, cu toate acestea, veți fi responsabil pentru costul returnării articolului către noi. Pentru orice alt motiv (de exemplu, pentru că ne-ați notificat în conformitate cu clauza 20 că nu sunteți de acord cu nicio modificare a acestor Termeni și condiții sau a vreuneia dintre politicile noastre) și vă vom anunța cu privire la rambursarea dvs. prin e-mail într-un interval de timp. perioadă rezonabilă de timp. De obicei, vom procesa rambursarea care vi se cuvine cât mai curând posibil și, în orice caz, în termen de 30 de zile de la ziua in care v-am confirmat prin e-mail suma rambursării. În legătură cu orice produse returnate de dvs. din cauza unui defect, acestea vor fi fie rambursate, fie reparate/înlocuite, la discreția producătorului produsului, în conformitate cu clauza 10.2 de mai jos.

10.2) Orice bunuri vândute de noi vor beneficia de garanțiile producătorului, care vor fi de cel putin 12 luni, dacă nu se specifică altfel. Toate garanțiile sunt supuse Termenilor și condițiilor producătorului. Orice bunuri defecte returnate către noi în perioada de garanție a producătorului vor fi reparate sau înlocuite la discreția exclusivă a producătorului și vor fi supuse respectării termenilor garanției acestora. Toate celelalte garanții și garanții sunt excluse în mod expres în măsura în care legea permite.

10.3) De obicei, vom rambursa orice bani primiți de la dvs. folosind aceeași metodă utilizată inițial de dvs. pentru a plăti achiziția.

10.4) Rambursările în afara perioadei de reflecție de 14 zile sunt în întregime la discreția noastră, prin acord în prealabil, și se poate aplica o taxă de reaprovizionare (în mod normal 7,5%).

10.5) Toate drepturile statutare rămân neafectate.

11) Răspunderea noastră

11.1) Vă garantăm că orice produs achiziționat de la noi prin intermediul site-ului nostru web este de calitate satisfăcătoare și se potrivește în mod rezonabil pentru toate scopurile pentru care sunt furnizate în mod obișnuit produsele de acest fel.

11.2) Răspunderea noastră pentru pierderile pe care le suferiți ca urmare a încălcării acestui acord este limitată strict la prețul de achiziție al Produsului pe care l-ați achiziționat.

11.3) Aceasta nu include și nu limitează în niciun fel răspunderea noastră: Pentru deces sau vătămare corporală cauzată de neglijența dumneavoastră; 

Putem dezvălui informațiile dvs. personale oricărui membru al grupului nostru, ceea ce înseamnă filialele noastre, compania noastră principală holding și filialele sale, așa cum sunt definite în secțiunea 736 din Legea companiilor din Regatul Unit din 1985.

Putem dezvălui informațiile dumneavoastră personale către terți:

În cazul în care vindem sau cumpărăm orice afacere sau active, caz în care putem dezvălui datele dumneavoastră personale potențialului vânzător sau cumpărător al unei astfel de afaceri sau active.
Dacă noi sau în mare parte toate activele noastre sunt achiziționate de o terță parte, caz în care datele personale deținute de noi despre clienții noștri vor fi unul dintre activele transferate.

Dacă avem datoria de a dezvălui sau de a partaja datele dumneavoastră cu caracter personal pentru a ne conforma cu orice obligație legală sau pentru a aplica sau aplica termenii noștri de utilizare sau Termenii și condițiile de furnizare și alte acorduri; sau pentru a proteja drepturile, proprietatea sau siguranța companiei, a clienților noștri sau a altora. Aceasta include schimbul de informații cu alte companii și organizații în scopul protecției împotriva fraudei și al reducerii riscului de credit.

Produsul a fost adaugat in cos.
0 produse - 0,00 lei